ANUNT DECIZIE ETAPA DE INCADRARE APM DOLJ

FARMACIA DE DETERGENT SRL

din 05/04/2024

FARMACIA DE DETERGENT SRL, titular al proiectului CONSTRUIRE ȘI DOTARE HALE PRODUCTIE, DEPOZITARE ȘI SPAȚII ADMINISTRATIVE PARTER ÎNALT + 1E PARȚIAL, PLATFORME TEHNICE EXTERIOARE, AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE TEREN SI UTILITATI, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE ȘI DOTARE HALE PRODUCTIE, DEPOZITARE ȘI SPAȚII ADMINISTRATIVE PARTER ÎNALT + 1E PARȚIAL, PLATFORME TEHNICE EXTERIOARE, AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE TEREN SI UTILITATI, propus a fi amplasat în Jud. Dolj, Com. Ghercesti, Sat Ghercesti, T40, P1, 2, 3, 5.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamenteazã pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Dolj, din Craiova, str. Petru Rares nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni – joi, intre orele 8,00 – 16,30 si vineri intre orele 8,00 – 14,00 precum si la urmatoarea adresã de internet http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dolj.