Termeni si conditii

Acest website este operat de:

FARMACIA DE DETERGENT S.R.L.
CUI: 43160331
Nr. ORC: J16/1796/2020
Sediu: Str. Ana Ipătescu, nr. 2, Băilești, Dolj, Romania
Email: suport@farmaciadedetergent.ro

Condi╚Ťii generale

Magazinul online farmaciadedetergent.ro denumit ├«n continuare site, este de╚Ťinut ╚Öi operat de c─âtre SC FARMACIA DE DETERGENT SRL, denumit─â ├«n continuare v├ónz─âtor.

Utilizarea acestui site implic─â acceptarea termenilor ╚Öi a condi╚Ťiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezint─â ├«n╚Ťelegerea (contractul) dintre p─âr╚Ťi.

├Än calitate de autor/proprietar/administrator v├ónz─âtorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a actualiza con╚Ťinutul acestei pagini, precum ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate f─âr─â o notificare prealabila. Fiecare utilizator trebuie sa verifice frecvent termenii ╚Öi condi╚Ťiile. Orice schimbare survenita dup─â plasarea ╚Öi confirmarea comenzii, nu vor afecta comanda, doar dac─â legea solicit─â acest lucru.

Obliga╚Ťiile de ├«nregistrare ale utilizatorului

├Än vederea utiliz─ârii serviciului, e╚Öti de acord sa furnizezi informa╚Ťii adev─ârate, corecte, actuale ╚Öi complete despre tine.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, modificat─â ╚Öi completat─â, ╚Öi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice, informa╚Ťiile furnizate de tine vor fi folosite de v├ónz─âtor exclusiv ├«n scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a-╚Ťi trimite confirmarea comenzilor, promo╚Ťiile, buletinele informative periodice (doar ├«n m─âsura ├«n care e╚Öti de acord s─â prime╚Öti acest gen de informa╚Ťii) facturare ╚Öi pentru livrarea comenzilor.

Nu e╚Öti obligat s─â furnizezi datele personale, ├«ns─â refuzul va face imposibil─â prelucrarea comenzii ╚Öi derularea livr─ârii produselor. Informa╚Ťiile ├«nregistrate sunt destinate utiliz─ârii exclusiv de c─âtre v├ónz─âtor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a te adresa justi╚Ťiei. De asemenea, ai dreptul s─â te opui prelucr─ârii datelor personale ╚Öi s─â solici╚Ťi ╚Ötergerea datelor din baza noastr─â de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, te po╚Ťi adresa c─âtre v├ónz─âtor printr-un email trimis la farmaciadedetergent.ro. V├ónz─âtorul se oblig─â s─â nu fac─â publice sau s─â nu v├ónd─â bazele de date con╚Ťin├ónd informa╚Ťii referitoare la datele personale ale clien╚Ťilor s─âi f─âr─â solicitarea acordului lor ├«n prealabil.

V├ónz─âtorul nu trimite mesaje nesolicitate clien╚Ťilor s─âi. Orice mesaj periodic trimis con╚Ťine datele noastre de identificare, precum ╚Öi o procedur─â valid─â de renun╚Ťare la subscriere.

Metodele de plat─â acceptate

 1. Plata în ramburs la livrare

Pre╚Ťuri

Pre╚Ťurile afi╚Öate pe site sunt exprimate ├«n RON ╚Öi reprezint─â pre╚Ťul final de v├ónzare. Pre╚Ťurile pot fi modificate f─âr─â niciun fel de notificare. Modific─ârile de pre╚Ťuri nu vor afecta comenzile ├«n curs de procesare ╚Öi livrare.

Pre╚Ťul produsului nu include taxa de transport, doar dac─â se men╚Ťioneaz─â clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cump─âr─âtorului ├«nainte de finalizarea comenzii ╚Öi vor fi men╚Ťionate separat pe factura fiscala. Factura fiscal─â se va emite conform legisla╚Ťiei rom├óne╚Öti ├«n vigoare ╚Öi va ├«nso╚Ťi produsele comandate la adresa de livrare.

Comanda și livrarea produselor

Orice comand─â va fi livrat─â ├«n limita stocului disponibil, cu condi╚Ťia ca aceasta s─â fi fost confirmat─â de c─âtre v├ónz─âtor printr-o notificare scris─â (email). Termenul de procesare a comenzii este de 1-5 zile lucr─âtoare. Termenul de livrare al produselor este intre 1 ╚Öi 3 zile lucr─âtoare din momentul finaliz─ârii proces─ârii comenzii (pred─ârii c─âtre curier). ├Än zilele nelucr─âtoare ╚Öi s─ârb─âtorile legale nu se fac proces─âri sau livr─âri de comenzi.

De regul─â, comenzile plasate ├«n zilele lucr─âtoare ├«nainte de ora 14:00, vom ├«ncerca s─â le proces─âm ├«n aceea╚Öi zi, iar cele plasate dup─â aceast─â or─â, vor fi procesate ├«n ziua lucr─âtoare urm─âtoare ╚Öi vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

├Än perioade aglomerate de promo╚Ťii, procesarea comenzilor poate dura pan─â la 5 zile lucr─âtoare.

Conform legilor ├«n vigoare, comanda plasat─â pe acest site se consider─â un contract ├«ntre cump─âr─âtor ╚Öi v├ónz─âtor, fiecare parte trebuind s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â atribu╚Ťiile. Aceasta ├«nseamn─â c─â v├ónz─âtorul se oblig─â s─â livreze produsele ╚Öi serviciile comandate, iar cump─âr─âtorul se oblig─â s─â pl─âteasc─â contravaloarea comenzii.

Livrarea produselor FARMACIA DE DETERGENT este asigurată de către o firmă de curierat cu care s-a încheiat în prealabil un contract de livrare.

Cumpărătorului nu îi este permisă deschiderea coletului doar după ce s-au semnat actele de primire și achitării contravalorii acestuia.

Taxa de transport și manipulare:

 • Livrarea este inclus─â in Romania

Dac─â coletul este puternic deteriorat la primire, recomand─âm cump─âr─âtorului s─â refuze coletul ╚Öi s─â contacteze v├ónz─âtorul. Reclama╚Ťiile ulterioare referitoare la acest aspect vor fi nule.

Pentru termene de expediere sau de livrare ce nu pot fi respectate, v├ónz─âtorul va anun╚Ťa cump─âr─âtorul pentru a-i comunica termenul estimat pentru finalizarea livr─ârii. ├Än cazul ├«n care noul termen de livrare nu va fi acceptat de c─âtre cump─âr─âtor, comanda va fi anulat─â.

Datorit─â informa╚Ťiilor furnizate gre╚Öit sau incomplet de c─âtre cump─âr─âtor, v├ónz─âtorul nu garanteaz─â respectarea termenelor de livrare. ├Än anumite cazuri comanda poate fi anulat─â de c─âtre v├ónz─âtor.

Vânzătorul are dreptul de a refuza comenzile suspecte (număr foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate).

Dac─â termenul de livrare nu poate fi respectat, se va comunica un nou termen estimat pentru livrare. Dac─â noul termen nu este acceptat, comanda poate fi anulat─â.

Dac─â informa╚Ťiile de livrare sunt incorecte sau incomplete, nu putem garanta respectarea termenului de livrare. Dac─â ├«n 24 de ore nu reu╚Öe╚Öti sa corectezi informa╚Ťiile vom putea anula comanda.

Politica de retur

Cump─âr─âtorul va putea returna produsele f─âr─â invocarea niciunui motiv ╚Öi f─âr─â a suporta niciun fel de penalit─â╚Ťi ├«n decurs de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului. Taxele de retur sunt suportate de c─âtre cump─âr─âtor.

├Än cazul ├«n care produsul primit este diferit fa╚Ť─â de cel comandat sau cu alte specifica╚Ťii (m─ârime sau model diferit), taxele de transport vor fi suportate de v├ónz─âtor.

Renun╚Ťarea la cump─ârarea unui produs sau ├«nlocuirea acestuia se va face ├«n cel mult 30 de zile calendaristice de la primirea produsului ╚Öi ├«n urm─âtoarele condi╚Ťii:

 • produsele sa nu fi fost purtate, sp─âlate ╚Öi sa nu prezinte orice fel de urme de uzura;
 • produsul trebuie trimis ├«n ambalajul original, ├«mpreun─â cu eticheta intact─â, ├«n starea ├«n care au fost expediate de c─âtre v├ónz─âtor (ex: eticheta sa nu fie rupt─â sau ├«nl─âturat─â).

Cum se returneaz─â un produs?

Trimite un email la suport@farmaciadedetergent.ro ╚Öi spune-ne c─â vrei s─â returnezi produsele cump─ârate. Vei primi un r─âspuns ├«n maxim 3 zile lucr─âtoare.

Po╚Ťi returna produsele achizi╚Ťionate de pe site f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protec╚Ťia consumatorilor.

În cazul în care ai primit un produs diferit fata de cel comandat sau este defect, taxele de transport vor fi suportate de către vânzător.

Produsele trebuie s─â fie returnate ├«n ambalajul original, cu factura ata╚Öat─â, s─â nu prezinte urme de uzur─â fizic─â sau deteriorare. Ne rezerv─âm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dup─â ce produsele au fost verificate ╚Öi corespund condi╚Ťiilor de retur. ├Än cazul ├«n care returul se solu╚Ťioneaz─â cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar ├«n contul indicat de tine ├«n emailul de retur, ├«n cel mult 30 de zile de la primirea produselor ├«napoi. Altfel, ├«n cazul ├«n care se opteaz─â pentru un alt produs, se urmeaz─â termenii de livrare standard, adic─â maxim 3 zile lucr─âtoare.

Taxele de retur sunt suportate de c─âtre cump─âr─âtor.

Produse care NU pot fi returnate:

 • produsele aflate la promo╚Ťii, care beneficiaz─â de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse care se afl─â pe stoc sau cu un cupon valoric ├«n valoare egala cu produsele ini╚Ťial comandate.
 • gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cump─ârate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse care se afla pe stoc sau cu un cupon de valoric ├«n valoare egala cu produsele ini╚Ťial comandate.

Drepturi de autor

├Äntreg con╚Ťinutul prezentat pe acest site este proprietatea exclusiva a SC FARMACIA DE DETERGENT SRL.

V├ónz─âtorul garanteaz─â utilizatorului acces limitat pe site ├«n interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) ╚Öi nu ├«i confer─â dreptul de a descarca sau de a modifica par╚Ťial sau integral site-ul, de a reproduce par╚Ťial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul ├«n orice alt─â manier─â, ├«n scopuri comerciale sau contrare intereselor v├ónz─âtorului f─âr─â acordul prealabil scris al acestuia. Con╚Ťinutul este protejat de Legea pentru protec╚Ťia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) ╚Öi de legile privind proprietatea intelectual─â ╚Öi industrial─â.

For╚Ťa major─â

SC FARMACIA DE DETERGENT SRL sau clien╚Ťii s─âi nu sunt responsabili pentru neexecutarea la termen sau/╚Öi de executarea ├«n mod necorespunz─âtor (total sau par╚Ťial) a obliga╚Ťiilor ce decurg ├«n urma prezentului contract, dac─â acestea au fost cauzate de for╚Ťa major─â, a╚Öa cum este definit─â de lege. Dac─â for╚Ťa major─â are o durat─â mai lung─â de 15 zile de la data sesiz─ârii, p─âr╚Ťile au dreptul de a renun╚Ťa la contract, f─âr─â a pretinde daune celeilalte p─âr╚Ťi.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legisla╚Ťiei ├«n vigoare, site-ul ╚Öi administratorul s─âu nu are nicio responsabilitate ├«n ceea ce prive╚Öte:

 • ├«nt├órzierile la livrare datorate curierului
 • deterior─ârile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului p├ón─â la destinatar, care cad ├«n sarcina curierului.
 • informa╚Ťiile eronate furnizate de cump─âr─âtor.
 • nepl─âcerile create de ├«ntreruperea accesului ├«n magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • con╚Ťinutul sau natura altor site-uri prin link-urile c─ârora un client ajunge in magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comanda în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu se mai afla pe stoc
 • identificarea unei erori ├«n informa╚Ťiile despre produs, inclusiv pre╚Ťul sau o ofert─â promo╚Ťional─â.

Dispozi╚Ťii finale

Imaginile produselor afi╚Öate pe site au caracter informativ ╚Öi sunt realizate ├«n condi╚Ťii de studio foto. Imaginile pot con╚Ťine accesorii neincluse ├«n pachetul de produs. Exist─â posibilitatea unor situa╚Ťii ├«n care set─ârile monitoarelor modifica culorile afi╚Öate ╚Öi apar diferen╚Ťe fa╚Ť─â de produsul din realitate.

SC FARMACIA DE DETERGENT SRL poate modifica oricare dintre prevederile de mai sus dar ╚Öi ale altor con╚Ťinuturi aflate ├«n proprietate sau administrare, f─âr─â notificarea ├«n prealabil a cump─âr─âtorului.

Clientul SC FARMACIA DE DETERGENT SRL  accept─â termenii ╚Öi condi╚Ťiile prezentului document odat─â cu plasarea unei comenzi.

Orice litigiu ├«ntre v├ónz─âtor ╚Öi cump─âr─âtor se va solu╚Ťiona pe cale amiabila, prin intermediul instan╚Ťelor judec─âtore╚Öti competente rom├óne╚Öti sau prin intermediul unor mediatori. ├Än acest sens Uniunea European─â a pus la dispozi╚Ťie o platform─â online de solu╚Ťionare a litigiilor.

Sesiz─âri

├Än cazul ├«n care observi orice neregul─â vizavi de drepturile de autor, produsele recep╚Ťionate sunt contraf─âcute sau ├«ncalc─â drepturi la marc─â, te rugam s─â ne comunici acest lucru urgent trimi╚Ť─ând un email pe adresa: suport@farmaciadedetergent.ro. ├Ä╚Ťi vom r─âspunde sesiz─ârii ├«n maxim 2 zile lucr─âtoare.